ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ -
ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΑΣ
ΕΠΙΛΟΓΗ!
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ -
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ
ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ!

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Ελαιοχρωματισμοί


Ελαιοχρωματισμοί
Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, μας δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσουμε την οποιαδήποτε εργασία ελαιοχρωματισμού, έγκαιρα, με άριστα αποτελέσματα και σε ανταγωνιστικές τιμές. Η εταιρία μας αναλαμβάνει κάθε εργασία ελαιοχρωματισμού σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, προσόψεις κτιρίων, ξενοδοχεία, καταστήματα, γραφεία, χώρους ψυχαγωγίας, εκθεσιακά περίπτερα, μονοκατοικίες καθώς και διαμερίσματα σε πολυκατοικίες. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, και ο χώρος εργασιών διατηρείται καθ΄ όλη την διάρκεια απόλυτα καθαρός.
Σπατουλαρίσματα
Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην προεργασία των επιφανειών που θα ακολουθήσει η βαφή τους κάτι που είναι πολύ σημαντικό για το τελικό αποτέλεσμα και την αντοχή στον χρόνο. Η εργασία του σπατουλαρίσματος από την πλευρά της , γίνεται για να δημιουργήσει μια απολύτως λεία επιφάνεια. Πραγματοποιείται με δυο στρώσεις λεπτόκοκκου υλικού φινιρίσματος ( ή & περισσότερες, ανάλογα το επιθυμητό αποτέλεσμα ) σε σταυρωτή διάταξη. Στο τέλος τρίβουμε – λειαίνουμε, ελέγχουμε με φωτισμό σε διαγώνια θέση ως προς την κατασκευή μας για να εξαφανίσουμε τυχόν ατέλειες ή σκιές που θα υπάρξουν . Σε αυτό το στάδιο ασταρώνουμε όλη την επιφάνεια η οποία είναι και έτοιμη για βάψιμο.
Τεχνοτροπίες
Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε τεχνοτροπία και σας προτείνουμε τον καλύτερο συνδυασμό χρωμάτων για τον εσωτερικό ή εξωτερικό σας χώρο.
Ζωγραφική Παιδικού Δωματίου
Παιδικά δωμάτια γεμάτα χρώματα. Λουλούδια, ζωάκια και πουλιά, τρενάκια, αεροπλάνα, κούκλες και νεράιδες, οι ιδέες μας σ' αυτόν το τομέα είναι ανεξάντλητες. Το θέμα μπορεί να αναπτύσσεται σε έναν μόνοτοίχο, ή να καλύπτει περιμετρικά όλους τους τοίχους του δωματίου, δίνοντας την εντύπωση ότι βρισκόμαστε και ‘μεις μέσα στη σκηνή.

ΔΕΙΓΜΑΤΑ

Δείγμα εργασιών

 

Δείγμα 2

 

Δείγμα δουλειάς μας

 

Δείγμα δουλειάς μας

 

partner 3

 

partner 4

 

Δείγμα δουλειάς μας

 

Δείγμα δουλειάς μας