ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ -
ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΑΣ
ΕΠΙΛΟΓΗ!
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ -
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ
ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ!

ΜΕΛΕΤΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Μελέτη Φωτισμού

Η μελέτη φωτισμού είναι ο σχεδιασμός ενός συστήματος φωτισμού για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος φωτισμού σε ενα συγκεκριμένο χώρο.Τα βασικά σημεία της μελέτης αφορούν την τοποθέτηση και τον έλεγχο του φυσικού ή τεχνητού φωτός μέσα σε έναν αρχιτεκτονικό χώρο. Το φως και η αρχιτεκτονική συνδυάζονται αφού τα αρχιτεκτονικά στοιχεία όπως οι επιφάνειες, ο όγκος, τα χρώματα και η υφή χάνουν τη σημασία τους χωρίς τον κατάλληλο φωτισμό.

Το αντικείμενο της σχεδίασης περιλαμβάνει φωτισμό του τοπίου, εξωτερικό αρχιτεκτονικό φωτισμό και βελτίωση του φωτισμού σε συγκεκριμένα σημεία. Ο αποτελεσματικότερος σχεδιασμός φωτισμού γίνεται στα πρώτα στάδια της κατασκευής ενός κτιρίου ή της διαμόρφωσης ενός εξωτερικού χώρου αφού μπορούν να προβλεφθούν οι απαραίτητες καλωδιώσεις, η εγκατάσταση των φωτιστικών καθώς και η βέλτιστη διευθέτηση του φυσικού φωτός.

ΜΕΛΕΤΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟY

Η MASIVA CUSTOM WOODWORKS έχει τη τεχνογνωσία και την εμπειρία για να εφαρμόσει την τέχνη αυτή, καθορίζοντας το κατάλληλο αριθμό και η σωστή τοποθέτηση των φωτιστικών σωμάτων, διασφαλίζοντας έτσι τα καλύτερα αποτελέσματα. Δημιουργούμε κατάλληλη ατμόσφαιρα και επάρκεια φωτισμού ώστε να εξασφαλίζεται η ευημερία και ευεξία των ανθρώπων που κινούνται στο χώρο. Η μελέτη αρχιτεκτονικού φωτισμού θα εντείνει την ευκρίνεια στο περιβάλλον και θα αναδείξει τους εσωτερικούς αλλά και τους περιβάλλοντες χώρους. Οι περισσότερες επιχειρήσεις ψυχαγωγίας (ξενοδοχεία, εστιατόρια, spa, καζίνο κ.α.) καθώς και τα εμπορικά καταστήματα έχουν εκτιμήσει τα πλεονεκτήματα της μελέτης φωτισμού καθώς έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, που αυξάνει τις πωλήσεις και ενδυναμώνει την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης κάνοντάς την πιο αποδοτική διότι το φως επιδρά στη συνείδηση του πελάτη. Και σ' αυτόν τον τομέα κρινόμαστε από τα έργα μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Μελέτη φωτισμού

 

Μελέτη φωτισμού

 

Μελέτη φωτισμού

 

Μελέτη φωτισμού

 

Μελέτη φωτισμού

 

Μελέτη φωτισμού

 

Μελέτη φωτισμού

 

Μελέτη φωτισμού

 

Μελέτη φωτισμού

 

Μελέτη φωτισμού